Wigilie firmowe uŚnieżków

By 28 października 2019 Aktualności No Comments
wigiliaf

Oferujemy możliwość zorganizowania wigilii firmowej.

Poniżej przedstawiamy 3 wersje menu wigilii.

Wigilia nr 1

79 zł/ os

Czas trwania: do 3h

Zupa

Wigilijny barszczyk czerwony z grzybowymi uszkami

Danie główne

Smażony dorsz z sosem porowym podany z pieczonymi cząsteczkami ziemniaków oraz z grillową cukinią

lub

Filet z kurczaka na aksamitnym sosie z nutą pomarańcza i tymianku z pieczonymi ziemniakami i bukietem szlachetnych sałat i warzyw

Zakąski zimne (45zł/ os ) + 2h:

Kluski z makiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Tortilla z łososiem wędzonym i warzywami

Śledzik w oleju z zielonym pieprzem

Śledzik w śmietanie z jabłuszkiem

Rożki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Ryba po grecku

Sandacz w galarecie

Paprykarz szczeciński w nowoczesnym wydaniu

Bufet słodki:

Makowiec

Keks

Sernik

Pierniczki

Napoje:

Kompot z suszu, kawa rozpuszczalna, kawa sypana, herbaty smakowe, woda cytrusowa, soki b/o

Alkohol:

Wódka 0,5l – 45zł

Butelka wina czerwonego/ białego wytrawnego – 40zł

Prosseco- 60zł

W cenie zapewniamy:

– profesjonalną obsługę kelnerską

– świąteczną muzykę

– parking

– wystrój okazjonalny


Wigilia nr 2

129 zł/ os

Czas trwania: do 5h

Zupa

Krem z leśnych grzybów ze śmietanką

Danie główne

Rumiany łosoś podany na potrawce ze szpinaku z bukietem warzyw oraz ryżem pilave

Pierogi z kapustą i grzybami opruszone złocistą cebulką

Zakąski zimne:

Kluski z makiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Tortilla z łososiem wędzonym i warzywami

Śledzik w oleju z zielonym pieprzem

Śledzik w śmietanie z jabłuszkiem

Rożki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Ryba po grecku

Sandacz w galarecie

Paprykarz szczeciński w nowoczesnym wydaniu

Bufet słodki:

Makowiec

Keks

Sernik

Pierniczki

Napoje:

Kompot z suszu, kawa rozpuszczalna, kawa sypana, herbaty smakowe, woda cytrusowa, soki b/o

Alkohol:

Wódka 0,5l – 45zł

Butelka wina czerwonego/ białego wytrawnego – 40zł

Prosseco- 60zł

W cenie zapewniamy:

– profesjonalną obsługę kelnerską

– świąteczną muzykę

– parking

– wystrój okazjonalny


Wigilia nr 3

149 zł/ os

Czas trwania: do 5h

Zupa

Krem z pieczonych buraków podany z diablotką oraz aksamitną śmietanką

Danie główne

Filet z dorsza podany na sosie cytrynowym w towarzystwie purre z marchewki oraz parowanym brokułem

Pierogi z kapustą i grzybami opruszone złocistą cebulką

Polędwiczka wieprzowa faszerowana szpinakiem opleciona boczkiem na sosie z suszonych pomidorów z ziemniakami z koperkiem

Zakąski zimne:

Barszczyk czerwony z uszkami

Kluski z makiem

Tradycyjna sałatka jarzynowa

Tortilla z łososiem wędzonym i warzywami

Śledzik w oleju z zielonym pieprzem

Śledzik w śmietanie z jabłuszkiem

Rożki z ciasta francuskiego z kapustą i grzybami

Ryba po grecku

Sandacz w galarecie

Paprykarz szczeciński w nowoczesnym wydaniu

Bufet słodki:

Makowiec

Keks

Sernik

Pierniczki

Napoje:

Kompot z suszu, kawa rozpuszczalna, kawa sypana, herbaty smakowe, woda cytrusowa, soki b/o

Alkohol:

Wódka 0,5l – 45zł

Butelka wina czerwonego/ białego wytrawnego – 40zł

Prosseco- 60zł

W cenie zapewniamy:

– profesjonalną obsługę kelnerską

– świąteczną muzykę

– parking

– wystrój okazjonalny

Author pniewiadomski

More posts by pniewiadomski
Czekamy na Twoje zapytanie Skontaktuj się z nami