IMG_9409

W trosce o najwyższą jakość usług obiekt nasz przystąpił do wdrożenia systemu jakości ISO 22000:2005. Jest to standard związany jakością i bezpieczeństwem żywności.

Wdrożenie systemu wiąże się z obowiązkami i wymogami jakie postawiono przed załogą jak i przed właścicielami. System ISO 22000 to nie tylko (wbrew wielu opiniom) „zbędna papierologia”;  to przede wszystkim dążenie do przygotowania wyśmienitych potraw, to codzienna troska o dostawę świeżego polskiego mięsa i najlepszych ryb, wiejskich jaj i mleka, pachnących warzyw i jędrnych swoiście pachnących kiszonek. To również zachowanie bezwzględnej czystości i higieny w całym procesie produkcji, stworzenie odpowiednich warunków do chłodzenia potraw jak i ich podgrzewania, to cała ideologia, którą stosujemy, aby zadowolić naszych Klientów.

Na początku września 2010 roku Międzynarodowa Norweska Jednostka Certyfikacyjna DNV przeprowadziła w naszym obiekcie audyt certyfikacyjny na zgodność z normą ISO 22000:2005.

W dniu 8.09.2010 roku jako jedyny tego typu obiekt w województwie zachodniopomorskim otrzymaliśmy certyfikat ISO 22000:2005.

Jest to dla naszej Załogi jak i dla nas wyróżnienie, ale również i odpowiedzialność za jakość, o którą musimy dbać każdego dnia, wobec każdej imprezy, każdej potrawy i każdego Klienta.

DLA CIEBIE

Wesela i
Bankiety

Pozwól nam spełnić swoje marzenia

Noclegi

Pozwól nam się ugościć

Dla rodziny

Idealne na każdą okazję

Catering

Tam gdzie nas potrzebujesz

DLA BIZNESU

Konferencje

Idealne miejsce spotkań

Imprezy

Całe biuro będzie o tym mówić